Музикалното събитие на годината за мен беше концерта на Imagine Dragons в София. Преди няколко години се позаслушах в техните песни и много ми допаднаха. И когато разбрах, че ще имат концерти в Европа не ми трябваше много да се надъхам.

Докато с другарчетата се чудехме дали да ги гледам в Братислава или Атина, обявиха дата за София. Юху! Набързо се сдобихме с билети. Подарих билет за концерта за рождения ден на големия си син. И настана голямото чакане.

Май за никоя друга група не съм се вълнувала толкова. У дома всички сме им фенове. В седмиците до концерта техните песни звучаха приоритетно.

Самият концерт беше магия! Дан и компания правят фантастично шоу. Изпяха много от любимите ми песни. Общо взето редуваха песни от новият им албум Mercury с песни от предишните си албуми.

Не снимах нищо, освен снимките по-горе, които са от преди да започне концерта. Бях решила да се насладя на преживяването максимално офлайн.

Всички ме питаха дали съм крещяла, когато Дан остана без потник. 😀 Аз обаче пропуснах този момент. Така че ще трябва да повторя упражнението за да не изпусна момента.

Въпреки че пропуснах този така значим момент от концерта, удоволствието беше на макс! Пяхме, танцувахме, аз дори се разплаках на Demons. А речта на Дан беше много докосваща. Знам, знам, звездите поддържат образи за пред публиката и обществеността. Но от този човек и от текстовете му лъха една автентичност, която трудно може да бъде подправена.

Преживяването ще ме държи още дълго. Искам пак! А до тогава ще си слушам песните им и ще се надъхвам с тях да продължа с писането на „Дивата магия: Белязани“.

Категории: Новини

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *